Zwart-tan nestjes


Have a nice Day x One Step closer

Moeder: One Step closer
Vader: Have a nice Day
Geboren: 30-12-2015
Kleur: zwart-tan
Nest: D

One step heeft een prachtig eerste nestje gekregen, op de valreep nog in het oude jaar. Twee prachtige zeugjes, waarvan eentje zal blijven. Het andere zeugje is beschikbaar.

Have a nice Day x Keep the Faith

Moeder: Keep the Faith
Vader: Have a nice Day
Geboren 13-12-2015
Kleur: Zwart-tan
Nest: C

Deze twee toppers hebben een mooi nestje voortgebracht. "Helaas" voor ons een berenboot, maar ze mogen er zeker zijn. Er komen een aantal beertjes uit dit nest beschikbaar. Keep the Faith kreeg 4 beertjes.Have a nice Day x Zumba

Moeder: Zumba
Vader: Have a nice Day
Geboren: 19-11-2015
Kleur: Zwart-tan en Slate-tan
Nest: B

Zumba heeft een prachtige drieling gekregen. Helaas is ze een paar dagen na de bevalling overleden. We hebben de kleintjes grootgebracht, samen met surrogaat moeder Caipirinha. Er is nog een slate-tan beertje uit dit nestje vrij om te reserveren.

Helaas geen foto's van dit nestje.


Jon x Menea

Moeder: Menea
Vader: Jon
Geboren: 14-11-2015
Kleur: Zwart-tan
Nest: A

Menea is bevallen van een prachtige drieling, twee zeugen en een beer deze keer. Het kleinste zeugje heeft nog wat last van een scheef hoofdje, maar dit zal snel bijtrekken.

Rico x Soca

Moeder: Soca
Vader: Rico
Geboren: 09-11-2015
Kleur: Zwart-tan
Nest: Y

Soca is bevallen van een zesling, waarvan helaas een kleintje het niet heeft overleefd. De overige 5 doen het erg goed. Het zijn vier beren en een zeug. Een aantal van deze dieren komt te koop. Zie daarvoor de "te koop" pagina.

Rico x Crazy Love

Moeder: Crazy Love
Vader: Rico
Geboren: 07-09-2015
Kleur: Zwart-tan en slate-tan
Nest: X

Crazy Love heeft ons aardig in spanning gehouden, maar is toch uiteindelijk soepeltjes bevallen van een prachtige drieling. Er zijn twee slate-tannen bij. Alle diertjes uit dit nest komen beschikbaar.

Luca x Caipirinha

Moeder: Caipirinha
Vader: Luca
Geboren: 07-09-2015
Kleur: Zwart-tan
Nest: W

Na een wat moeilijk verlopen bevalling, heeft Caipirinha toch nog een beertje over om over te moederen. Het mannetje is zwart-tan en kan gereserveerd worden.

Blaze of Glory x Diamond Ring

Moeder: Diamond Ring
Vader: Blaze of Glory
Geboren:01-08-2015
Kleur: Zwart-tan
Nest: V

Prachtige beer voor Diamond Ring. De bevalling verliep niet vlekkeloos, maar gelukkig doen zowel moeder als zoon het heel goed.

*Foto's volgen*


Rico x Pegadita

Moeder: Pegadita
Vader: Rico
Geboortedatum: 3 juni 2015
Kleur: zwart-tan
Nest: U

Mooie tweeling voor Pegadita. Een zeug en een beer. Waarschijnlijk komen beide diertjes vrij voor de verkoop.

* Foto's volgen *


Rico x Cadera

Moeder: Cadera
Vader: Rico
Geboortedatum: 18 mei 2015
Kleur: zwart-tan
Nest: T

Cadera is op 18 mei van haar tweede nestje bevallen. Wederom een hele mooie tweeling voor haar. Een zeug en een beer. Beide diertjes blijven voorlopig.


Rico x Axé

Moeder:Axé
Vader: Rico
Geboortedatum: 1 mei 2015
Kleur: zwart-tan en zwart
Nest: 

Axé's zwangerschap was een ongelukje, ze zat nog bij de beer toen ze beviel van haar vorige nest, waardoor ze gelijk werd nagedekt. Ook van dit tweede nestje is zij nu bevallen. Ze is bevallen van een mooie zevenling. Dat is een aantal waar we niet echt van kunnen voorspellen of ze het allemaal overleven, maar vooralsnog gaat het goed. Ze heeft alle diertjes keurig uitgepakt en schoongemaakt. Sommige zijn erg licht, we zullen zien hoe het nu verder gaat. Het zijn in totaal zes zeugen en en één beertje. Vier zeugen zijn zwart, twee zeugen zijn zwart-tan en het beertje is ook zwart-tan. Er kunnen nog drie zwarte zeugjes uit dit nest gereserveerd worden.