Cavia's te koop in Zeewolde, Flevoland

Algemeen


 
In de caviastal wordt zo af en toe een nestje geboren. Omdat wij niet alle cavia’s kunnen houden, worden er jongen te koop aangeboden. De cavia’s worden in huis geboren en zijn daardoor aan huiselijke geluiden gewend. Ook worden ze met regelmaat op de arm genomen, zodat ze al aardig tam zijn wanneer ze verhuizen. Cavia’s zijn echte groepsdieren en wij adviseren dan ook om 2 cavia’s te nemen.

Onze cavia’s mogen verhuizen als ze 300 gram en 4 weken oud zijn. Jongen krijgen géén stamboom mee!

Voor tips over de verzorging van cavia’s kunt u terecht op deze pagina.

Indien u interesse heeft in één of meerdere cavia's, kunt u ons een mailtje sturen. Wanneer u een cavia reserveert zullen wij een aanbetaling vragen. De aanbetaling dient binnen twee werkdagen te zijn bijgeschreven op onze rekening. Is dit niet het geval, vervalt de reservering weer. Ook wanneer dieren mogen verhuizen en er niet meer wordt gereageerd, vervalt de reservering. Deze aanbetaling wordt alleen terugbetaald, als de koop (door welke reden dan ook) door mij wordt geannuleerd. 
Ik vind het vervelend deze voorwaarden te hanteren, maar helaas gebeurt het steeds vaker dat mensen dieren reserveren en vervolgens niets meer van zich laten horen of gewoon niet komen opdagen. 

Niet alle diertjes staan op deze pagina te koop. Mochten de getoonde diertjes niet tot uw keuze behoren,kunt u altijd even een mailtje sturen. Wellicht kunnen we u wel helpen met een geschikte cavia.U kunt de dieren die te koop staan bekijken op de volgende pagina's:

Beren
Zeugen
Castraten